[email protected] +90 543 928 98 81

Proje Detayları


Yazılım Geliştirme İle

Web siteniz, başlamanıza yardımcı olacak her şeyle dolu olacak. Güvenli ve çoklu ödeme ağ geçitlerinden basit bir CMS'ye (içerik yönetim sistemi) kadar. Bu sistem, ürünlerinizi güncel tutarak ürün güncellemeleri ve içerik değişiklikleri yapmanıza olanak tanır.

İhtiyaçlarınıza göre uyarlanmış web tabanlı bir sistem tasarlayabilir ve kurabiliriz. Bir fikriniz olabilir veya daha önce bir şartname hazırladınız - İşletmenizin iç işleyişini daha iyi sürdürelebileceğinizi biliyorsunuz, bu istekleriniz ile daha iyi olmanıza yardımcı olalım.

Yazılım Geliştirme'de pek çok endüstri sektöründe çalışma ayrıcalığına sahibiz, bu yazılımcı olmanın en ilginç yönlerinden biri. İşletmenizi, görüştüğümüz kişi ve müşteri beklentileri hakkında derinlemesine tartışacağız. 

Hedefleriniz ve tutkunlarınız nedir ? 
Temel değerleriniz neler ? 
Hedef kitleniz kimlerdir ? 

Bunlar, kendi benzersiz kimliğinizi düşündüğümüzde üzerine düşündüğümüz bazı ayrıntılardır.

Bu sistemler web'de çalışacak şekilde tasarlandığından, bir web tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan, bir web sitesi gibi erişilebilir. Sistemler de tamamen duyarlı olduğundan herhangi bir cihazda güzel görünecektir.

Üçüncü Taraf Entegrasyonu

Tekerleği yeniden icat etmek her zaman ekonomik değildir. Birçok müşteri için özelleştirilmiş çözümler geliştirirken, uygun olduğu durumlarda, yerleşik, üçüncü taraf API'larının gücünü, yalnızca geliştirme maliyetlerini düşürmekle kalmayıp aynı zamanda müşterilerin halihazırda kullanmakta olduğu Sistemler, Marketo, Authorize.net, Google Haritalar ve popüler sosyal uygulamalar.

Üçüncü taraf araçlarla çalışmak büyük bir zaman tasarrufu olabilir - ya da tam bir felaket. Müşterilerimiz için en etkili çözümü belirleme deneyimimiz var. Araca geri dönmeden önce, aracın ya da API'nın kullanılabilirliğini, performansını, ölçeklenebilirliğini, esnekliğini ve maliyetini göz önünde bulundururuz. Sonuç olarak, müşteriler, zaman ve parayı özel olarak geliştirilmiş bir çözüme düşürmeden istikrarlı, zengin özellikli bir web sitesi alırlar.