faruk@farukgunes.com +90 543 928 98 81

Proje Detayları


Bugün sosyal medya reklamları hedef kitleye ulaşmak için nokta atış! Kurumsal firmalardan butik firmalara kadar birçok farklı sektör, doğru müşteri kitlesine ulaşmak için sosyal medya reklamlarını tercih ediyor.

Facebook, Instagram, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarını kullanan milyonlarca insan, farklı ilgi alanlarına sahip. Bu ilgi alanları, yaş, cinsiyet ve konum gibi diğer etkenlerle birleştiğinde, hedef kitleye sosyal medya reklamları ile ulaşım mümkün hale geliyor. 

Sosyal medya reklamcılığı seçenekleriyle reklam bütçenizi en verimli şekilde kullanmanız ve hedeflediğiniz etkileşimi almanız mümkün. Yayınlayacağınız iletilerle tüketicinin nabzını ölçebilir; saniyeler içinde iletilerinize yanıt alabilirsiniz. Yazılı ve görsel bir diğer söylemle geleneksel medyadan çok daha ekonomik ve etkili olan sosyal medya, sizi hedef kitlenize direkt olarak ulaştırır. Ülke, bölge, cinsiyet, yaş, eğitim durumu, ilgi alanı gibi birçok özelliği genişleterek hedef kitleniz tanımlanır ve sosyal medya reklamları da böylece hedefine ulaşır.

Reklamlarınızı yayınlamak için sizleri bekliyoruz...